Prodoor je  firma sa dugogodišnjim iskustvom u isporuci montaži i servisu:

  • parking sistema
  • sigurnosne opreme
  • protivprovalnih vrata
  • sigurnosnih vrata
  • protivpožarnih vrata
  • aluminijskih sigurnosnih i neprobojnih blističkih vrata
  • mehaničkih i hidrauličnih barijera
  • motora za krline i klizne kapije

Dinamični i konkurentni, možemo osigurati značajno viši standard kvaliteta u odnosu na konkurenciju koja je trenutno prisutna na tržištu. Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima za pasivnu sigurnost s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor , su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti, i kvaliteta proizvoda. Dobijeni certifikati potvrđuju najveći rezultat za kvalitet proizvoda u skladu sa Evropskim normama i standardima.
Svi proizvodi su patentirani  i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi na bilo koju vrstu enterijera eksterijera i arhitekture.
Strast za  kvalitetu proizvoda i kontinuiranu afirmaciju zadovoljstva kupaca su donijeli ovu malu firmu na najvise razine u potrazi za  tehnološkim inovacijama u području kvalitetnih proizvoda.
 
Zašto Prodoor ?
 
Zanatski proizvod

Naša snaga je sposobnost proizvodnje isporuke ugradnje i servisa, visokog kvaliteta, pružanje usluga našim klijentima i garancija proizvoda su na najvećem nivou .
Naša fleksibilnost nam omogućuje da svaku isporuku, prilagodimo zahtjevu i potrebi naših kupaca, mi personaliziramo proizvode prema kupcu.

Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.
 
Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost naših proizvoda ovisi o sigurnosti i zaštiti osoba koji ih koriste kako u domovima tako i na radnom mjestu.
Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni kako iz naše proizvodnje tako i od naših dobavljača s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, faza proizvodnje prati se stalno da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim otporom na atmosfersko vrijeme, kvalitetne komponente, pouzdane i sigurne koje garantuju dug radni vijek, a u isto vrijeme da estetski odgovaraju enterijeru  eksterijeru i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.
 
Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u modernim i starim objektima zato što, zahvaljujuci linearnom stilu, stvaraju savršeni sklad sa izgradnjom naglašavajuci njenu ljepotu.
Dizajni naših proizvoda su takvi da maksimalno sakriju tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, tj nevide se nezgrapni oblici i dr. površina je savršeno ravna estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehanički oštećenja i prilagođena dugotrajnom održavanju raznim hemijskim sredstvima.
 
Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost.
Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za pripremne radove, preciznost u mjerenju i posebnu pažnju polažemo na kvalitet ugradnje kao završni rad.

 

Servis

Posebno ističemo našim kupcima našu uslugu SERVIS, kao jednu veoma bitnu stavku prilikom kupovine proizvoda čija namjena je dugogodišnje korištenje.

Naš servis isključivo orijentiran i obezbjeđen samo za korisnike i kupce naših proizvoda, time je u potpunosti orjentisan kao podrška u funkcioniranju i održavanju.

Nudimo održavanja u garantnom i post-garantnom roku, našim kupcima pružamo i ugovore o održavanju i servisu, kako periodičnom tako i na godišnjem nivou,

u skladu sa potrebama kupaca i namjenom kupljenih proizvoda.

Za naše kupce obezbjeđujemo rezervne djelove i komponente skoro za sve proizvode za narednih 10 godina, od dana kupovine.

Time iskazujemo našu ozbiljnost u radu, a kupcu dajemo do znanja da njegovu investiciju koju realizuje preko nas ozbiljno shvatamo.

 

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju!