Prodoor d.o.o. je jedna od vodećih BiH firmi sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i ugradnji:

  • sigurnosne opreme
  • protivprovalnih vrata
  • sigurnosnih vrata
  • protivpožarnih vrata
  • aluminijskih sigurnosnih i neprobojnih blističkih vrata
  • mehaničkih i hidrauličnih barijera
  • motora za krilne i klizne kapije
  • parking sistema
  • sistema za kontrolu pristupa

Dinamični i konkurentni, možemo osigurati značajno viši standard kvaliteta u odnosu na konkurenciju koja je trenutno prisutna na tržištu. Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima za pasivnu sigurnost s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor-a, grilje, prozori te vrata za sigurnost od aluminija ili čelika su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti. Dobijeni certifikati potvrđuju najveći rezultat za protivprovalnu i za zaštitu od metka/balističkih projektila te eksplozija. Svi sigurnosni proizvodi su patentirani i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi na bilo koju vrstu namještaja i arhitekture.
Strast za sigurnost, kvalitetu proizvoda i kontinuiranu afirmaciju zadovoljstva kupaca su nas doveli na najviše razine u potrazi za tehnološkim inovacijama u području sigurnosnih vrata i prozora.

Zašto Prodoor?

Naša snaga je sposobnost proizvodnje prodaje i ugradnje visokog kvaliteta, pružanje usluga našim klijentima i garancija proizvoda na najvećem nivou sigurnosti od protivprovale i otpornosti na vatreno oružje. Naša fleksibilnost nam omogućuje svaku isporuku i potrebu naših kupaca. Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost naših proizvoda ovisi o sigurnosti i zaštiti osoba u domovima ili na radnom mjestu. Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, faza proizvodnje prati se stalno da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim otporom na lose atmosfersko vrijeme pokusaje provale i propucavanje metkom, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski namještaju i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u modernim i starim domovima zato što, zahvaljujuci linearnom stilu, stvaraju savršeni sklad sa izgradnjom naglašavajući njenu ljepotu. Naši dizajneri naučili su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, tj. ne vide se nezgrapni vijci, okovi i drugi gradivni elementi tako da je površina savršeno ravna, estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehaničkih oštećenja te prilagođena za dugotrajno održavanje raznim hemijskim sredstvima.

Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost. Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za najveću preciznost u mjerenju i posebnu pažnju polažemo na kvalitet ugradnje.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju!