Prodoor d.o.o. je jedna od vodećih BiH firmi sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i ugradnji:

 • sigurnosne opreme
 • protivprovalnih vrata
 • sigurnosnih vrata
 • protivpožarnih vrata
 • aluminijskih sigurnosnih i neprobojnih blističkih vrata
 • mehaničkih i hidrauličnih barijera
 • motora za krilne i klizne kapije
 • parking sistema
 • sistema za kontrolu pristupa

Dinamični i konkurentni, možemo osigurati značajno viši standard kvaliteta u odnosu na konkurenciju koja je trenutno prisutna na tržištu. Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima za pasivnu sigurnost s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor-a, grilje, prozori te vrata za sigurnost od aluminija ili čelika su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti. Dobijeni certifikati potvrđuju najveći rezultat za protivprovalnu i za zaštitu od metka/balističkih projektila te eksplozija. Svi sigurnosni proizvodi su patentirani i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi na bilo koju vrstu namještaja i arhitekture.
Strast za sigurnost, kvalitetu proizvoda i kontinuiranu afirmaciju zadovoljstva kupaca su nas doveli na najviše razine u potrazi za tehnološkim inovacijama u području sigurnosnih vrata i prozora.

Zašto Prodoor?

Naša snaga je sposobnost proizvodnje prodaje i ugradnje visokog kvaliteta, pružanje usluga našim klijentima i garancija proizvoda na najvećem nivou sigurnosti od protivprovale i otpornosti na vatreno oružje. Naša fleksibilnost nam omogućuje svaku isporuku i potrebu naših kupaca. Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost naših proizvoda ovisi o sigurnosti i zaštiti osoba u domovima ili na radnom mjestu. Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, faza proizvodnje prati se stalno da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim otporom na lose atmosfersko vrijeme pokusaje provale i propucavanje metkom, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski namještaju i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u modernim i starim domovima zato što, zahvaljujuci linearnom stilu, stvaraju savršeni sklad sa izgradnjom naglašavajući njenu ljepotu. Naši dizajneri naučili su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, tj. ne vide se nezgrapni vijci, okovi i drugi gradivni elementi tako da je površina savršeno ravna, estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehaničkih oštećenja te prilagođena za dugotrajno održavanje raznim hemijskim sredstvima.

Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost. Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za najveću preciznost u mjerenju i posebnu pažnju polažemo na kvalitet ugradnje.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju!

 1. Svi proizvodi iz portfolija preduzeća PRODOOR d.o.o. Sarajevo , svojim kupcima daju garanciju u periodu od 24-60 mjeseci, i obezbjeđuje servis i održavanje u postgarantnom roku
 2. Za sve proizvode je obezbijeđen servis i savjeti

                                                  OPŠTI GARANTNI USLOVI

Proizvođač Vam garantuje ispravno funkcionisanje proizvoda tokom garantnog roka. Ukoliko proizvod pokaže neispravnost tokom eksploatacije u garantnom roku, garantujemo popravku pod uslovima i u roku navedenim u garanciji.

U slučaju da je Vašem proizvodu potreban garantni servis, molimo Vas da kontaktirate ovlašćeni servis naveden na garantnom listu. Da bi se izbjegle nepotrebne neprijatnosti, predlažemo Vam da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i korišćenje, pre nego što kontaktirate ovlašćeni servis.

PRODOOR d.o.o. Sarajevo, zadržava pravo da ne odobri besplatnu garanciju u sljedećim slučajevima:

 1. Neposjedovanje računa i garantnog lista prilikom prijave reklamacije
 2. Proizvod nije montiran, korišćen ili održavan u skladu sa uputstvom.
 3. Proizvod je oštećen uslijed popravke neovlašćenog lica ili servisa.
 4. Oštećenja prouzrokovana višom silom kao što su udar groma, poplave, požari, mehaničkim oštećenjima, neispravnom električnom instalacijom ili bilo kojim razlogom izvan kontrole proizvođača.
 5. Oštećenja prouzrokovana transportom ili ugradnjom proizvoda, osim ukoliko je transport i ugradnju izvršio PRODOOR d.o.o. Sarajevo.
 6. Lom, naprsnuće, ogrebotine ili drugo oštećenje proizvoda, prijavljeni 24 sata nakon preuzimanja, isporuke, ili ugradnje.

Ako je kvar nastao iz prethodno navedenih razloga, vlasniku navedenog proizvoda će se naplatiti troškovi intervencije prema cjenovniku servisnih usluga van garantnog roka.

U garantnom roku, garancija se produžava za onoliko dana koliko je trajala popravka. Produženje roka po ovom osnovu može izvršiti ovlašćeni servis.

Otklanjanje nedostataka, koji spada u garanciju, mora se izvršiti u roku od 45 dana od dana prijave kvara ili predaje proizvoda na popravku. Ukoliko se popravka ne izvrši u ovom roku, kupac ima pravo na zamjenu za novi proizvod.

U mjestima gde ne postoji ovlašćeni servis, troškove otpreme i dopreme proizvoda do najbližeg servisa, u garantnom roku snosi davalac garancije.