Prodoor je vodeća firma sa dugogodišnjim iskustvom u nabavci prodaji isporuci i ugradnji svojih proizvoda.

Našim kupcima garantujemo garantni rok na sve proizvode od 24 do 60 mjeseci, i postgarantni rok od 10 godina.

Mi smo dinamičani i konkurentni koji možemo osigurati viši standard kvaliteta, od trenutno ponuđenih na tržištu.

Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima i potrebama naših kupaca s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti.

Dobijeni certifikati potvrđuju kvalitet proizvoda i kupcima garantuju kupovinu sigurnog proizvoda za dugogodišnju upotrebu.

Svi proizvodi su patentirani i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi u bilo koju vrstu enterijera i eksterijera.

Strast za siguran kvalitetan proizvod i kontinuiranu afirmaciju zadovoljstva kupaca su donijeli ovu malu firmu na najvise razine u potrazi za tehnološkim inovacijama u području našeg djelovanja.

Zašto Prodoor ?

Naša snaga je sposobnost proizvodnje prodaje i ugradnje proizvoda visokog kvaliteta, pružanje usluga savjeta peilikom odabira, i garancija proizvoda od 24 do 60 mjeseci, i postgarantni rok od 10 godina., drži nas na najvećem nivou u okruženju.

Naša fleksibilnost nam omogućuje da zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost i svakodnevno korištenje naših proizvoda utiče na sigurnost i zaštitu osoba u domovima ili na radnom mjestu.

Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, kvalitet se stalno prati da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim kvalitetom u dugoročnom korištenju, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski enterijeru eksterijeru i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u privatnim kao i poslovnim okruženjima zahvaljujuci modernom stilu, stvaraju savršeni sklad naglašavajuci njenu ljepotu.

Dizajneri su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, površina je savršeno ravna estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehanički oštećenja i prilagođena dugotrajnom održavanju raznim hemijskim sredstvima.

Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost.

Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za preciznost u mjerenju a posebnu pažnju polažemo na kvalitet montaže.

                                     Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju !

  1. Svi proizvodi iz portfolija preduzeća PRODOOR d.o.o. Sarajevo , svojim kupcima daju garanciju u periodu od 24-60 mjeseci, i obezbjeđuje servis i održavanje u postgarantnom roku
  2. Za sve proizvode je obezbijeđen servis i savjeti

                                                  OPŠTI GARANTNI USLOVI

Proizvođač Vam garantuje ispravno funkcionisanje proizvoda tokom garantnog roka. Ukoliko proizvod pokaže neispravnost tokom eksploatacije u garantnom roku, garantujemo popravku pod uslovima i u roku navedenim u garanciji.

U slučaju da je Vašem proizvodu potreban garantni servis, molimo Vas da kontaktirate ovlašćeni servis naveden na garantnom listu. Da bi se izbjegle nepotrebne neprijatnosti, predlažemo Vam da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i korišćenje, pre nego što kontaktirate ovlašćeni servis.

PRODOOR d.o.o. Sarajevo, zadržava pravo da ne odobri besplatnu garanciju u sljedećim slučajevima:

  1. Neposjedovanje računa i garantnog lista prilikom prijave reklamacije
  2. Proizvod nije montiran, korišćen ili održavan u skladu sa uputstvom.
  3. Proizvod je oštećen uslijed popravke neovlašćenog lica ili servisa.
  4. Oštećenja prouzrokovana višom silom kao što su udar groma, poplave, požari, mehaničkim oštećenjima, neispravnom električnom instalacijom ili bilo kojim razlogom izvan kontrole proizvođača.
  5. Oštećenja prouzrokovana transportom ili ugradnjom proizvoda, osim ukoliko je transport i ugradnju izvršio PRODOOR d.o.o. Sarajevo.
  6. Lom, naprsnuće, ogrebotine ili drugo oštećenje proizvoda, prijavljeni 24 sata nakon preuzimanja, isporuke, ili ugradnje.

Ako je kvar nastao iz prethodno navedenih razloga, vlasniku navedenog proizvoda će se naplatiti troškovi intervencije prema cjenovniku servisnih usluga van garantnog roka.

U garantnom roku, garancija se produžava za onoliko dana koliko je trajala popravka. Produženje roka po ovom osnovu može izvršiti ovlašćeni servis.

Otklanjanje nedostataka, koji spada u garanciju, mora se izvršiti u roku od 45 dana od dana prijave kvara ili predaje proizvoda na popravku. Ukoliko se popravka ne izvrši u ovom roku, kupac ima pravo na zamjenu za novi proizvod.

U mjestima gde ne postoji ovlašćeni servis, troškove otpreme i dopreme proizvoda do najbližeg servisa, u garantnom roku snosi davalac garancije.